بالی جزیره خدایان، جزیره کوچکی از بزرگترین مجمع الجزایر جهان یعنی کشور اندونزی است
بالی جزیره خدایان، جزیره کوچکی از بزرگترین مجمع الجزایر جهان یعنی کشور اندونزی است. این جزیره دو اقیانوس آرام و هند را به هم پیوند داده است و در نتیجه این وصلت خود از آب و هوای بسیار متفاوتی برخوردارگردیده است و مثل بسیاری از جزایر دیگراندونزی ، دنیای مخصوص به خودش را دارد. دنیائی که این نام این جزیره را در فهرست برترین مقاصد توریستی جهان قرار داده است. این جزیره جمعیتی حدود سه میلیون نفر داشته که قریب به اتفاق ساکنان آن اهل اندونزی هستند اما در سالهای اخیر بدلیل رشد فراوان صنعت توریست بسیاری ازاسترالیا و اروپا هم به این جزیره مهاجرت نموده و در بالی کار و زندگی می کنند.
اَبیانه روستاییه در ۴۰ کیلومتری شمال غربی نطنز، در دامنه کوه کرکس. میگن مدرکی که قدمت ابیانه را دقیقاً معلوم کنه وجود نداره ولی در عین حال قدمت هزار و پانصد ساله را برایش تخمین میزنن و ابیانه رو از کهنترین زیست گاههای انسانی در حاشیه دشت کویر ایران میدونن. آثار و بناهای تاریخی که در ابیانه وجود داره مربوط به دورههای ساسانی، سلجوقی صفوی و قاجاره.
تو زبون محلی به ابیانه "ویونا" (Viuna) میگن."وی" (Vi) به معنای بید و " ویانه " (Viyane) به معنای بیدستانه (ابیانه در گذشته بیدستان بوده). در طول زمان " ویونا " به "اویانه" و سپس به "ابیانه" دگرگون شده.
مسير دسترسي به غار زينگان بدين ترتيب است كه بايد از از شهر ايلام به صالح آباد واقع در ۵۰ كيلومتري غرب ايلام سفر کنید. اين غار در صالح آباد كاملا شناخته شده است و تابلويي در نزديكي امامزاده صالح مسير را نشان مي دهد
مدرسه غیاثیه در روستای خرگرد در نزدیکی شهرستان خواف در شرق استان خراسان رضوی واقع شده است
و خواف شهری است که در گذشته وسعت و شهرتی بسیار بیشتر از خواف فعلی داشته و بر سر راه جاده ابریشم قرار گرفته بوده است
وجه تسمیه خرگرد: دو روایتی که درباره نام گذاری خرگرد شنیدم به این ترتیب بود که اینجا محل گردآمدن خردمندان و دانشمندان بوده است...
و دیگری این که خرگرد، خورگرد بوده و بدان جهت این نام گذاشت شده که در این سرزمین همواره خورشید تابان بوده است...
روستاي ديرينه ميمند تنها روستاي تاريخي در جهان است که هنوز آداب سنتي زندگي در آن جريان دارد و ميتوان تعامل انسان و طبيعت در هزار دوم ميلادي را بخوبي در آن مشاهده کرد.اين روستا هفتمين منظره فرهنگي- طبيعي و تاريخي جهان بود که جايزه مرکوري را دريافت کرد. جايزه ملينا مرکوري جايزهاي است که از سوي دولت يونان و با همکاري مجامع فرهنگي بين المللي مانند يونسکو و ايکوموس (شواري حفاظت از بناها و محوطههاي تاريخي) به آثاري اهدا ميشود که داراي شرايط و ضوابط فرهنگي، طبيعي و تاريخي منحصر به فرد باشد
لنده نخستين بخش كهگيلويه و بويراحمد با قدمت ديرينه اجتماعي، فرهنگي به سبب 80سال پيشينه در مرکزيت سياسي، اداري، انتظامي، آموزشي و تجاري از جايگاه ويژهاي برخوردار است.
اين بخش در سال 1313 به بخش ثلاث بهبهان شهرت داشته و بسياري از نقاط شهرستانهاي كهگيلويه و بهمئي را شامل ميشد.
ساخت نخستين مدرسه استان در لنده، (مدرسه ارديبهشت)، نخستين هنگ ژاندارمري، نخستين مركز ثبت احوال، ثبت نخستين شناسنامه استان در سال 1309 و نخستين مركز شهرنشيني در كهگيلويه و بويراحمد گوياي قدمت و وسعت اين بخش است
1. دریاچه بایکال
این دریاچه در منطقه سیبری شرقی واقع است بایکال هم عمیقترین دریاچه و هم بزرگترین منبع آب تازه روی زمین شناخته میشود. با توجه به عمق 1500 متری این دریاچه پاکیزه بودن آب بسیار چشمگیر است.
بندر مینیاتوری ارومیه
بندر شرفخانه یکی از بنادر مهم دریاچه ارومیهاست. این بندر در شهرستان شبستر استان آذربایجان شرقی واقع است و فاصله آن از شهر شبستر 20 کیلومتر و از شهر تبربز حدود 90 کیلومتر است. این بندر در مسیر قطار تبریز-دیزج خلیل-شرفخانه-سلماس قرار دارد. این بندر دارای آب و هوای معتدل و باغات سرسبز میوهاست.
قلعه ای که 280 اتاق داشت
در دل روستایی كمجمعیت كه چند پیرمرد و تعداد انگشتشماری مغازه در آن دیده میشود،
با صدای چشمه قناتی كه در زمستان و تابستان جاری است، روحی تازه میگیری، چند كیلومتر كه بیشتر میروی، اصفهان را پشتسر گذاشته و به یزد نزدیك میشوی؛ روستایی در دل كویر سوزان که تو را متحیر میكند.

آکواریوم سیدنی ؛آرواره های کوسه + عکس
آکواریوم سیدنی مکانی تفریحی است که در شهر سیدنی استرالیا واقع شدهاست. این آکواریوم از شرق به بندر مشهور سیدنی (Darling Harbour ) و از شمال به پل پیرمونت ( Pyrmont Bridge ) منتهی شدهاست.
عکسهای شگفت انگیز از قلعه رودخانه یا قلعه حسام (ایران – استان گیلان )
